top of page

ProArgi-9+ on nyt entistäkin tehokkaampi!

ProArgi-9+-tuotteen koostumusta on muutettu, ja tuotteeseen on lisätty enemmän vitamiineja ja mineraaleja. Niinpä yksi annos on nyt entistäkin tehokkaampi ja terveellisempi. Me Synergyllä pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme, jotta jokaisesta annoksesta saisi mahdollisimman paljon terveyshyötyjä.

Uuden koostumuksen erot entiseen:

  • punaisen viiniköynnöksen viinirypäleuute – uusi

  • foolihappo – uusi

  • Vitamin K – uusi

  • B12-vitamiinin määrää nostettu

  • B6-vitamiinin määrää nostettu

  • Makeutusaineena nyt stevia

 

Synergyn suosituimman terveysvaikutteisen tuotteen ProArgi-9+ valmistuksessa käytetään huippuluokkaisia laitteistoja. Jokainen ProArgi-9+ -tuote-erä käy läpi satoja testejä, joissa tuote testataan biljoonasosien tarkkuudella epäpuhtauksien varalta. Yksi ProArgi-9+:n tärkeimmistä ainesosista on l-arginiini. Vuonna 1998 kolme amerikkalaista tutkijaa sai Nobelin palkinnon tutkimuksesta, jossa havaittiin l-arginiinin laajat terveysvaikutukset. ProArgi-9+ sisältää viittä elimistölle tärkeää vitamiinia, nimittäin C-, D3-, K-, B6- ja B12-vitamiineja. Jokaisella niistä on tärkeä tehtävä elimistön suorituskyvyn kannalta. C-vitamiini vaikuttaa hermo- ja immuunijärjestelmän toimintaan ja henkiseen hyvinvointiin, piristää ja vähentää yleistä väsymyksen tunnetta. B6- ja B12-vitamiineilla on joitain C-vitamiinin kaltaisia terveysvaikutuksia, mutta erityisesti ne vaikuttavat punaisten verisolujen tuotantoon ja homokysteiinin aineenvaihduntaan. K-vitamiini vaikuttaa terveyteen monella tavoin hyödyllisesti. Se on erityisesti luuston terveyteen ja normaaliin veren hyytymiseen vaikuttava vitamiini.

ProArgi-9+:n ainesosien yhdistelmän taustalla ovat tarkat tutkimukset, joiden perusteella luotiin tämä tehokkaasti terveyteen vaikuttava huipputuote. Puhtaan ja tehokkaan tuotteen koostumus on suunniteltu tukemaan terveellistä elämäntapaa

bottom of page