top of page

SLM

Voit vähentää päivittäistä kaloriensaantiasi korvaamalla aamiaisen SLMsmart-pirtelöllä. Jos haluat tehostaa tuloksia, korvaa ateriankorvikkeella aamiaisen lisäksi myös jokin toinen ateria. Tässä ainutlaatuisessa tuotteessa on kolmea laadukasta proteiinia, jotka pitävät vatsasi tyytyväisenä. Lisäksi saat siitä 23 vitamiinia ja mineraalia.

Jos haluat pudottaa painoasi enemmän, korvaa ateriankorvikkeella kaksi ateriaa päivässä. Kun lisäät päivittäiseen ruokavalioosi 1–2 annosta e9-tuotetta, saat lisäenergiaa, joka helpottaa painotavoitteidesi saavuttamista huomattavasti.

Proteiineja: SLMsmart-ateria sisältää kolmea proteiininlähdettä: heraa, soijaa ja kaseiinia. Proteiinit edistävät lihasmassan kasvua ja helpottavat lihasmassan säilyttämistä. Heraproteiinin aminohapot siirtyvät vereen lähes välittömästi nauttimisen jälkeen. Seuraavaksi ovat vuorossa soijaproteiinin aminohapot ja viimeiseksi kaseiiniproteiini. Yhdessä nämä tehokkaat ainesosat jättävät kehosi kylläiseksi ja valmistavat sen päivän askareisiin.

Energiaa: SLMsmart-aterian terveelliset hiilihydraatit on kehitetty tehostamaan aineenvaihduntaa ja antamaan sinulle riittävästi energiaa päivän tarpeisiin. Sen ainesosista esimerkiksi maltodekstriini, rypsiöljy ja auringonkukkaöljy auttavat sinua ylläpitämään energiatasoasi, pysymään kylläisenä ja saavuttamaan ihannepainosi.

Vitamiineja ja mineraaleja: SLMsmart-ateriassa on samoja tärkeitä ravinteita kuin tasapainoisessa ateriassakin – esimerkiksi kalsiumia, rautaa, kaliumia ja B-vitamiineja. Siksi se on tehokas vaihtoehto tavalliselle aamiaiselle, lounaalle tai päivälliselle.

bottom of page