top of page

Tervetuloa Helenan Terveysnurkkaan                

  • Facebook Social Icon

Kuukauden tarjous

Tervetuloa Helenan Terveysnurkkaan

 

Löytyy Korsnäsistä, kauniilla Västanlidilla veden äärellä.

Pari vuotta sitten remontoitu kellaritila, joka palvelee täydellisesti vastaanottoani...

rauhallinen ja miellyttävä rantaympäristö, mikä on minulle tärkeää.

Päivät täyttyvät pääosin Lymfahieronnasta, mutta myös joogahieronnasta ja

Es-Teck Scanningista, ts. vitamiini- ja mieralianalyysi, mutta myös paljon muuta, ei kuitenkaan diagnooseja tai sairauksia, vaan ennaltaehkäisevästi.

Suurimmalla osalla lymfahieronnasta yhteyttä ottavista ihmisistä on yleensä ongelmia jalkojen ja jalkojen turvotuksessa. Väsyneet kipeät, levottomat jalat, selluliitti, suonikohjut.

 

Tulet tänne lukemaan siitä lisää.

 

Tarve on suuri!!

 

Useimmat ihmiset eivät tiedä, että heillä ongelmana on hida imusolmukevirtaus kehossa, eivätkä ymmärrä, miksi jalat tai kädet ovat kuin tukit, turvonneet ja kipeät, miksi et voi kävellä normaalisti ilman väsyneitä kipeitä jalkoja, miksi se ryömii jaloissa yöllä.....Sitten tarvitset apua imunestejärjestelmään. Asiakkaiden ikä vaihtelee 15 – 90 vuoden välillä, ts. sinulla voi olla ongelmia imusolmukkeiden kanssa missä iässä tahansa, painosta riippumatta, minkä monet luulevat johtuvan juuri siitä, näin se ei ole.

Lipedema on toinen muunnelma, joka on myös uskomattoman yleinen, mutta josta tiedetään niin vähän. Lipoedeemaa ei voida parantaa, mutta turvotusta ja voimakkaasti turvonneita jalkoja voidaan lievittää lymfaattisella hieronnalla.

Lymfaödeema, esiintyy yleensä leikkauksen yhteydessä, tai se voi olla synnynnäinen, sama pätee tässäkin, jotta imusolmukkeiden virtaus pysyy käynnissä.

Työskentelen sekä käsin että Bodyshapella, imusolmukkeella, tyhjiöimulla, lipolaasilla ja infrapunavalolla, joka saa rasvasolut pehmentymään helpommin. Nämä kaksi yhdessä tekevät siitä tehokkaan hoidon.

Aloitamme aina hengitysharjoituksella, joka aktivoi imusolmukkeiden virtausta.

Sitten käymme läpi koko kehon, ja vaikutus tuntuu jo hoidon aikana.

Suurin osan tarvitset 90 minuutin hoidon ensimmäisellä kerralla avataksesi virtauket kunnolla. Usenmiten tarvitaan 6 x 60 minuutin sarja. Silloin järjestelmä on yleensä toiminnassa melko hyvin, sen jälkeen voi toistaa silloin tällöin, tarpeen mukaan

On tärkeää juoda runsaasti vettä, sekä ennen hoitoa, että sen jälkeen, sekä liikkua, mutta ei liian kovaa harjoittelua.

 

Vähän taustastani

Työskenneltyään vähittäiskaupassa yli 20 vuotta, pitkien päivien ja paljon nostamisen ja kantamisen jälkeen, kylmissä tiloissa, johti välilevytyrään ja lopulta selkäleikkaukseen.

Päätös oli sitten kouluttautua uudelleen johonkin, josta olin aina haaveillut ja josta olin kiinnostunut, ts. jotain terveyteen ja hyvinvointiin. Lymfaattinen järjestelmä kuulosti erittäin mielenkiintoiselta, joten siihen keskityin.

Lensin Tukholmaan kohti uusia tavoitteita, tikit vielä selässäni ja aloitin opinnot.

Aloitin ruokavalio- ja ravitsemusneuvonalla ja hankin ES-Teck-skanneri, joka on tässä yhteydessä erinomainen työkalu, jossa näet yleiskuvan henkilön hyvinvoinnista. Pääsin tutustumaan myös joogahierontaan, joka myös tuntui hyvältä hieronnalta, varsinkin jos olet kankea, jäykkässä kehossa. Kouluttauduin siis myös joogahierojaksi. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, oli vihdoin koulutus lymfahierojaksi. Se oli kiertotie, mutta se oli järkevää...Kaikki liittyy toisiinsa. Kuten sanoin, lymfaattinen hieronta on se, jonka kanssa työskentelen tämän päivän tilanteessa eniten.

Aloitti Wasa Wellnessissä vuonna 2012 ja työskenteli siellä  reilu 10 vuotta.

Olen hyvin keskellä elämää, kolme tytärtä jotka muuttaneet ulos jo aikoja sitten ja neljä ihanaa lastenlasta sekä aika monta koiraa.

Minulle on tärkeää liikkua päivittäin, joko kävelyä tai erilaisia ​​

lenkkeilyharjoituksia.

Ruoka on myös erittäin tärkeä, sen on oltava hyvää ja ravitsevaa.

Olen jo pienenä tyttönä ollut kiinnostunut ruoanlaitosta, kokeillut sitä

kaikkea puolukkamehun keittämisestä hienoihin leivonnaisiin 🙂

mutta nykyään kyse on enimmäkseen ravitsevasta ruoasta, joka on

yleensä avain terveyteemme yhdessä liikunnan, levon ja ravintolisien

kanssa, joita myös tarvitaan.

Kehon mikrobiomi (bakteerifloora) on alue, joka on kaikista tärkein.

Rakenna ensin puhdistamalla myrkkyjä ja täyttämällä sitten oikeanlaisella

ruoalla yhdessä bakteeriflooraa vahvistavien maitohappobakteerien kanssa.

Korsnäs 2 2022-08-11 at 1.54.44 PM.jpeg
Ny Västanlid.jpg
Nya April -24.png
bottom of page